۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۸ تير
با حضور رییس مرکز ملی مطالعات اعتیاد کشور فاز فالوآپ مرکز کوهورت جوانان آغاز شد
در بازدید خانم دکتر رحیمی موقر رئیس مرکز ملی مطالعات اعتیاد و مجری کشوری طرح کوهورت جوانان ،از مرکز کوهورت جوانان و ارزیابی روند پیشرفت اقدامات و فعالیتهای کوهورت ، فاز فالوآپ طرح کوهورت جوانان این مرکز شروع شد.

با حضور رییس مرکز ملی مطالعات اعتیاد کشور فاز فالوآپ مرکز کوهورت جوانان آغاز شد

در این جلسه که با حضور دکتر سعیدی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ، دکتر ضرغامی رئیس پژوهشکده اعتیاد و مجری طرح در مازندران و سایرمسئولین برگزار شد.

در ابتدا دکتر مجید  سعیدی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گزارشی  از پیشرفت طرح ارائه کردند و در ادامه خانم دکتر رحیمی موقر رئیس مرکز ملی مطالعات اعتیاد و مجری کشوری طرح کوهورت جوانان در زمینه نحوه شروع فاز فالوآپ، تغییرات پرسشنامه ها در فاز فالوآپ و چالشهای احتمالی در حین کار توضیحاتی را ایراد کردند. در این جلسه پس از اعلام نظرات توسط اعضای جلسه ، مقرر شد فاز فالوآپ با رعایت موازین بهداشتی جهت پیشگیری از کرونا ادامه یابد.

گفتنی است طرح کوهورت جوانان با هدف بررسی عوامل خطر بیماریهای روانی و اعتیاد در اردیبهشت سال 97 در منطقه زغالچال و بلوار امام رضا(ع) ساری شروع شد و2600 نفر از جوانان 15تا 34 سال در این طرح شرکت کردند.

در این طرح، مصاحبه روانشناسی توسط سه روانشناس آموزش دیده و با تکمیل پرسشنامه های آنلاین انجام و به منظور تشویق مراجعین آزمایشات خون و ادرار و آنالیز ترکیب بدن نیز اقدام می گردد.

تاریخ:
1399/04/07