۱۴۰۱ دوشنبه ۱۳ تير
تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین
به صورت ویدئوکنفرانسی انجام شد؛ برگزاری نشست شورای مشورتی کلان منطقه یک آمایش سلامت کشور
.
 🟥 سومین نشست شورای مشورتی کلان منطقه یک آمایش سلامت کشور با موضوع " بازنگری سند توسعه متوازن آموزش عالی سلامت کلان منطقه و بررسی چالش های آموزش "، به صورت ویدئوکنفرانسی با حضور دکتر کوهپایه‌زاده دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دکتر بهنام ثبوتی مدیر کل آموزش مداوم جامعه پزشکی و با شرکت معاونین آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران، گیلان، گلستان، بابل، سمنان و شاهرود به میزبانی دانشگاه‌ علوم پزشکی مازندران برگزار شد.

در این نشست دکتر عالیه زمانی دبیر کلان منطقه یک آمایش سلامت کشور و معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به همراه معاونین آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی گیلان، گلستان، بابل، سمنان و شاهرود پیرامون نهایی نمودن سند توسعه متوازن آموزش عالی سلامت کلان منطقه یک آمایش سلامت کشور و بازنگری و توسعه رشته ها و مقاطع تحصیلی و بررسی چالش‌های آموزشی دانشگاه ها و منطقه آمایشی بحث و تبادل‌نظر کردند.

تاریخ:
1401/04/01
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

سال 1401، تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین
 آدرس: ساری، میدان امام (ره) سه راه جویبار، ابتدای بزرگراه ولیعصر (عج)، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران
 دورنگار دبیرخانه مرکزی: 33352725-011
 شماره تماس: 1-33044000-011
 رایانامه: ravabetomoomi@mazums.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران می باشد.