۱۴۰۱ دوشنبه ۱۳ تير
تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین
بازدید دکتر فرهاد غلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران و هیات همراه از منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد بهشهر و دیدار و گفتگو با محمدعلی سعیدی پور مدیر بندر
.
🟥 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران خواستار همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بهشهر در زمینه های تحقیقاتی و آزمایشگاهی در خصوص سلامت اقلام وارداتی شد

⭕️ دکتر فرهاد غلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران و هیات همراه در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد بهشهر در دیدار و گفت و گو با محمدعلی سعیدی پور مدیر بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بهشهر خواستار عقد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بهشهر و شرکت های وارد کننده در زمینه های تحقیقاتی و آزمایشگاهی در خصوص سلامت اقلام وارداتی شد و اظهار کرد : شرکت های وارد کننده نهاده ها باید سیلوهای محل نگهداری مواد وارداتی را در خصوص قابلیت مصرف دامی یا انسانی مشخص کنند و ما آمادگی داریم تا در خصوص تفکیک محل های نگهداری نهاده های سفارش داده شده و همچنین در مورد نمونه گیری های کیفیت سلامت  محصولات وارداتی همکاری کنیم.

🔷 محمدعلی سعیدی پور مدیر بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بهشهر با استقبال از پیشنهاد همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بهشهر در زمینه های مختلف، آمادگی جهت عقد این تفاهم نامه را اعلام کرد و گفت : هر حساسیتی دارید ما ده برابر داریدو ما اجازه نمی دهیم جایی که گندم قرار می گیرد خوراک دام بگذارند و دانشگاه در این زمینه می تواند به ما در زمینه نظارتی و احتیاطی کمک کند و  ایده های خود را جهت ارتقاء در این خصوص به ما بدهد.
وی با بیان این که بند امیرآباد کمترین گزارش کالاهای فاسد شده را در سطح بنادر کشور دارد بیان کرد: تمام کارهای تحقیقاتی را به دانشگاه ها می دهیم و در حال حاضر با سه دانشگاه تفاهم نامه منعقد کردیم .
مدیر بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بهشهر با بیان این که بندر امیرآباد جوانترین بندر کشور است افزود: امیر آباد بزرگترین پروژه بندری کشور و تنها بندر شمالی متصل به ریل است که 25 کیلومتر فقط در داخل بندر روروی ریلی دارد و قطار با بار در کشتی سوار می شود و پس از حمل بار مستقیم روی شبکه ریلی می رود.

در این دیدار دکتر عباس علیپور معاون بهداشتی و دکتر ابراهیم صالحی فر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، دکتر صالح طبری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهشهر ، دکتر اویس مدیر بازرسی ، دکتر نقی زاده مدیر منابع انسانی ، دکتر مقدسی مدیر حراست و مهندس جعفری مدیر دفتر ریاست دانشگاه، دکتر فرهاد غلامی را همراهی می کردند.

تاریخ:
1401/03/31
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

سال 1401، تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین
 آدرس: ساری، میدان امام (ره) سه راه جویبار، ابتدای بزرگراه ولیعصر (عج)، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران
 دورنگار دبیرخانه مرکزی: 33352725-011
 شماره تماس: 1-33044000-011
 رایانامه: ravabetomoomi@mazums.ac.ir
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران می باشد.