معاونت تحقیقات و فناوری
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
تاریخ: 1398/10/05 تعداد بازدید: 179
براي نخستين بار گرنت ويژه دكتر فرشته معتمدي به پژوهشگر برتري از دانشگاه علوم پزشكي مازندران تعلق گرفت.
بيستمين جشنواره پژوهشي ابوريحان بيروني در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با حضور مسئولان و به همراه تقدير از پژوهشگران برتر برگزار شد.

«جشنواره پژوهشي ابوريحان بيروني يكي از جشنواره‌هاي مهم عرصه علوم سلامت است كه سه هدف معرفي پژوهشگران داخلي، گزينش كردن پژوهشگران بيروني براي تقويت تعاملات ملي و بين‌المللي و ارائه گزارش جامع عملكردي، مالي و برون‌دادي را پيگيري مي‌كند».

شعار جشنواره «حركت به سمت دانشگاه نسل سوم» انتخاب شده است كه نشان مي‌دهد جشنواره پژوهشي ابوريحان با حمايت از محققان و پژوهشگران برتر در پي پژوهش‌هاي كاربردي و رفع كننده مشكلات نظام سلامت است.

همچنين در بيستمين جشنواره ابوريحان بيروني گرنت ملي دكتر فرشته معتمدي به ارزش 500 ميليون ريال به دكتر مژگان عباسي از دانشگاه علوم پزشكي مازندران اعطا شد.